Virtuális Fotózás

Képek online felhasználásra

Mit jelent a virtuális fotózás?
Professzionális fotók készítése távolról a telefonodon keresztül az internet és egy applikáció segítségével. Eközben én irányítalak, ahogy ezt egy személyes fotóalkalommal is tennénk.
Mire jó?
Az online képi tartalom igény drasztikusan megnövekedett az utóbbi néhány évben. Ki kell tűnnöd a közösségi média zajából, folyamatosan frissítened kell online megjelenéseden ahhoz, hogy észrevegyenek.

A virtuális fotózás előnyödre válhat, ha:

 Gyorsan van szükséged képekre
Nem akarsz elmenni egy stúdióba
 Egy laza, élvezetes fotóalkalmat szeretnél
Szégyenlős vagy a kamera előtt
 Több munkatársad van, és nehéz egy fotóalkalmat leszervezni mindenki számára
 Bizonytalan vagy a jelenlegi események miatt és inkább csak online dolgoznál

Mi az, amit nem jelent?
Virtuális fotóélményem nem egy olcsó, rossz minőségű változata egy személyes fotóalkalomnak. A végeredmény profin elkészített, retusált kép, amely akár nyomtatható is. 
______
A következő virtuális fotó lehetőségek közül választhatsz
További lehetőségekért keress bátran
Alap Portré
Profin elkészített portré, általad választott helyszínen, bárhol a világban  Egyének és cégek számára  15 perces fotóalkalom  1 kis felbontású retusált kép személyenként
15.000 Ft-tól

Haladó Portré
Alap Portré, plusz egy ruha csere, általad választott helyszínen, bárhol a világban ⚫ Egyének és cégek számára  30 perces fotóalkalom  3 kis felbontású retusált kép személyenként
25.000 Ft-tól

Mesélő Portré
Haladó Portré, plusz még egy ruhacsere, általad választott helyszínen, bárhol a világban ⚫ Egyének és cégek számára  45 perces fotóalkalom  5 kis felbontású retusált kép
35.000 Ft-tól
Az oldalon található képek virtuális fotóélmény kertei között készültek
Hogyan működik?
01
Igényeid felmérése.
Egy videó hívás keretein belül megbeszéljük az igényeidet, hogy olyan képeket készítsek, amelyek visszaadják a Hozzád kapcsolódó brand üzenetét.  
______
02
Felkészülés a virtuális élményre.
A fotózás előtt elküldöm az alkalmazás elérését. Kapni fogsz egy egyedi azonosítót, ami kizárólag a Te alkalmazásodhoz kapcsolódik. Amint megosztod velem ezt az azonosítót, el tudjuk kezdeni a fotózást.
______​​​​​​​
03
A képeid elkészítése.
Megmutatod nekem a környezetet, és én elmondom, hová és hogyan helyezd el a telefont, azután elkészítjük a képeket. Ezután 1 héten belül kidolgozom a képeid, melyeket felhő alapú szerveremről tölthetsz majd le.
______
Felkeltettem az érdeklődésed?
Amennyiben bármilyen jellegű kérdésed lenne a virtuális fotóélményről, illetve azt szeretnéd megtudni, hogyan segíthet a te kifejezett eseteden, keress bátran. Visszahívlak 2 munkanapon belül telefonon, vagy akár szervezhetünk egy videóhívást is.
Back to Top