Mindannyiunkban ott van egy csoda, egy olyan egyedi és megismételhetetlen önvaló, aki belül ragyok, de kívül gyakorta ritkábban tud megnyilvánulni. Életünk során rengeteg réteg, fájdalom, sérülés rakódik rá. Az önismeret útján járva különféle eszközök léteznek, hogy ezektől megtisztulva teljes fényében ragyoghasson önvalónk.  Egy ilyen eszközt szeretnénk életre hívni az önismereti beszélgetés és fotózás összekapcsolásával. Egy 3 alkalmas önismereti beszélgetés során feltérképezzük, hogy életed jelen pillanatában ki is lennél, ha megengednéd Magadnak, hogy Önmagad légy. Arról is beszélünk, hogy hogyan tudod kiteljesíteni Önmagad, hogy teljes fényedben ragyogj és milyen eszközöket tudsz használni a mindennapokban, hogy ezt erősítsd. Amikor pedig úgy érzed, hogy megvan, tudsz kapcsolódni Önmagad belső fényével, akkor ezt megörökítjük egy közösen kigondolt portréfotózás keretében. Átgondoljuk, hogy milyen lenne az a kép, ami a legjobban tükrözné Önvalódat és ezt hogyan tudjuk megvalósítani. A fotózást követően a képet előhívatjuk és oly módon adjuk át, hogy azt azonnal a falra tudd akasztani. Ezáltal egyrészt, mint egy sok jó érzéssel feltöltött emlékeztető fog működni, másrészt gyönyörűen díszíti majd a teret a Rólad alkotott portré. Amikor esetleg elcsüggedsz, akkor a sok hasznos technika mellett ez a kép is segíteni fog emlékezni, hogy hogyan találd meg ismét a kapcsolatot Önmagaddal.
a folyamat
01
Meghívunk egy kávéra vagy teára, hogy átbeszéljük a részleteket és biztosan tudd, hogy ez Számodra egy hasznos út.
02
Önismereti beszélgetések Barbarával, hogy olyan portré szülessen, amin Önvalód ragyog teljes fényében (3 db másfél órás alkalom. Ha esetleg nincs szükséged a 3 alkalomra, akkor a maradék alkalmakat később is felhasználhatod)
03
Fotózási projekt megtervezése
04
Fotózás
05
Képek átnézése és annak kiválasztása, amelyiket fali portrénak szeretnéd
06
Fali portré átadása
a csomag tartalma
Előzetes megbeszélés  3 db másfél órás önismereti beszélgetés  Fotózási projekt megtervezése  Fotózás (Amennyiben olyan fotózás lenne Számodra a megálmodott, amihez szükség van plusz dolgokra, pl. ruhabérlés, helyszínbérlés, ezek intézését Rád bízzuk)  Képkidolgozás és fali portré elkészítése  1 db 35 cm hosszméretű vászon vagy akril képet tartalmaz a projekt. Amennyiben nagyobb méretben szeretnéd a képet vagy több képet is szeretnél a fotózásból, annak módját, plusz díját egyeztetjük. Közösségi médián használható digitális formátumban azt a képet adjuk át Számodra, amelyikből a faliportré készült. A portré kidolgozása egy díjnyertes britt laborban történik.
rólunk
Barbara
Amikor elindultam a hivatásom útján, autizmusban érintett gyerekekkel kezdtem foglalkozni egy játékterápia keretein belül. Amerikában is tanultam, ahol egy másfél éves nagyon intenzív önismereti folyamat is a képzésem része volt. Akkor hallottam először az önszeretet gondolatát és el is csodálkoztam azon, hogy jé, az meg mi :) Többféle önismereti módszert tanultam: Option módszer, NLP, személyiségfejlesztő coaching.  Petivel 10 éves ismerjük egymást. Mióta fotózással foglalkozik, azóta többször voltam én a modell. Korábban számomra a nőiesség, smink mind nagy kihívást jelentettek. Viszont amikor a kamera elé álltam, egyszerűen előbújt belőlem a természetes “modell” és felerősödött a női oldalam. Nagyon jó érzéssel nézem vissza ezeket a képeket és mindig elcsodálkozom rajtuk. Így fogalmazódott meg annak a gondolata, hogy ezt jó volna mások számára is elérhetővé tenni. Egy olyan szeretettel teli teret és folyamatot biztosítani, ahol bárki meg tud nyílni, kapcsolódni Önmagával és előhozni belső ragyogását.
Péter
Fotózásaim során rengetegszer hallottam a “Nem szeretem, ha fényképeznek” mondatot. Persze megértem. Egy idegen elé kiállni pózolni, nehéz. Mindig az volt a célom, hogy akit fényképezek az a lehető legjobban nézzen ki a képeken. Céges portrék fotózásakor is külön időt fordítok arra, hogy beszélgessek a fotóalannyal, hogy el tudjon lazulni. Még akkor is, ha csak pár perc áll rendelkezésre. Mikor Barbarával beszélgettünk erről, az jutott eszébe, hogy milyen jó lenne, ha valaki segítene ezeket a gátlásokat feloldani, mielőtt kamera elé áll az ember. Így született meg a jelen szolgáltatás ötlete. Akár tudod, hogyan szeretnél kinézni a fali portrédon, akár nem, mi segítünk előcsalogatni ragyogó Önmagad.
érdeklődés
Amennyiben érdekel a lehetőség, illetve szeretnél többet megtudni, kérlek töltsd ki a az itt található mezőket.
A megjegyzésben tűntesd fel, mikor lenne alkalmas, ha keresnénk. Amint lehet hívni fogunk.
küldés
Köszönjük érdeklődésed! Keresni fogunk az általad megadott telefonszámon.
Back to Top