Vállalkozóként, influenszerként Te vagy az üzlet arca. Amikor ügyfeleid az általad képviselt brand-re gondolnak, Te jutsz eszükbe, mert egyedi vagy. Beleteszed az időt, energiádat, lelkesedésedet azért, hogy előre juss.
Akár cégként, vállalkozóként, szabadúszóként tekintenek Rád, az üzletednek szüksége van személyes üzenetre.
Képviseld a mondanivalód
Azt mondják, egy kép felér ezer szóval. Milyen történeteket szeretnél elmesélni? Ha nem vagy biztos benne, beszéljük át együtt! Őrült dolgot szeretnél, vagy inkább tradícionálisat? Én benne vagyok.
A napi megjelenés közönség előtt ma már természetes a legtöbb vállalkozó számára. Nam csak szükségszerű, de az egyik legértékesebb mód üzleted számára, mondanivalód kiemelésére, illetve párbeszéd nyitására.
Mindannyian tudjuk, hogy a napi szintű könnyed megjelenés közösségi médián nem történik meg csak úgy. Ez rengeteg időbe és energiába telik.
Itt jövök én a képbe. Ne aggódj azon, honnan fogsz fotót szerezni a következő posztodhoz, vagy hogy az utolsó 20 hirdetésedhez ugyanazt a képet használtad.
Egyetlen fotóalkalom során akár 3 hónapra elegendő közösségi médiára kész képet biztosítok Számodra, melyeket mindössze publikálnod kell.
Szerezd vissza a szabadidődet, és ne aggódj tovább a friss tartalom hiányán... az csak visszatart.
A munkafolyamat
01
Kapcsolatfelvétel
Küldj egy emailt, vagy hívj fel bátran telefonon, és megbeszélünk egy találkozót. Küldök egy gyors kérdőívet, amiben tájékoztatsz a brand-ről, valamint a mondanivalódról.
02
Konzultáció
Egy találkozó keretében megbeszéljük az igényeidet, a helyszínt, sminket, fodrászt… Minden olyan részletet, ami ahhoz fontos, hogy a képek valóban képviseljék a brand-et. Felkészülve fogsz hazamenni :)
03
Fotózás
Akár az egész napot ezzel fogjuk tölteni azon helyszíneken, öltözékekben, ahogy azt egyeztettük. Ugyanakkor ez a Te időd, nem az enyém, ezért nem fogjuk pazarolni azt. A nap végén megnézzük a képeket, és rögtön ki is választhatod a kedvenceidet.
04
Képek átadása
A kidolgozott képeket felhő alapú tárhelyen keresztül biztosítom Számodra egy héten belül. A hivatkozást emailben fogod megkapni. A képeket méretezve adom át annak megfelelően, hogy hol fogod őket használni.
Dolgozzunk együtt
Kérlek töltsd ki az alábbi mezőket, és írd le, hogyan tudlak a legkönnyebben elérni (email, telefon, stb.). Keresni foglak, hogy időpontot egyeztessünk személyes konzultációra.
Submit
Köszönöm érdeklődésedet.Minél előbb keresni foglak a megadott elérhetőségeid egyikén.
Lap tetejére